Quinta da Torre

QUINTA DAS TORRES

QUINTA DAS TORRES
Captura de ecra 2021 05 13 124418
65U56U6U
rrrr
Galeria DSC 0108
DSC 0109 1

The construction aims to accommodate a work of contemporary art, as a complementary use to support the main building. The new building can be understood as an installation in the landscape, of the type “Land Art” and should not be read as a habitable building, in legal terms it can be comparable to an annex.

The walls are constructed of reinforced concrete and formwork with wooden molds with exposed concrete finish. The interior space has a single access, it is not air-conditioned and there are no glazed spaces to be noted. Inside there are no compartments or dividers. There is no electricity or water. The building’s implantation is parallel to the existing terrace. The west side wall is aligned with the granite wall.

DSC 0008

Related